Vásárlás / Szállítás


A vásárlás menete

A kínálatból böngészve egy kattintással Kosarába tudja helyezni a kiválasztott termékeket. Érdemes betenni mindent, ami megtetszik – ez még nem kötelez vásárlásra, viszont így böngészés közben nem kell visszakeresgélni a termékeket. A vásárlás véglegesítése előtt bármi törölhető a Kosárból. A termékek oldalán a képek mellett megtalálható minden fontos információ, a leírás és a termék ára.

A termék Kosárba helyezését követően, a „Vásárolok tovább” gombra kattintva lehet tovább válogatni a termékek között, vagy, a „Kosarad megtekintése” gombra kattintva, megkezdhető a megrendelés véglegesítése. Ehhez a lépésnél a Vásárló eldöntheti, hogy „Vendég”ként vásárol, vagy regisztrál. A már korábban regisztrált Vásárlónak pedig jelszavával belépnie.  Mivel a regisztrációs adatlap tartalmazza a személyes és a szállítási adatokat, regisztrációt vagy belépést követően Vásárlónak már csak a szállítás és a fizetés módját kell megadnia.

A szállítás módja:

Jelenleg nincs lehetőség kiszállításra.

 

Árak

A Weboldalon megadott termékárak bruttó árak, amelyek 27% áfát tartalmaznak.

Kedvezmények

Eladó bizonyos időszakonként meghatározott százalékú kedvezményre jogosító kuponokat bocsát ki, amelyek a Webshopban való vásárláskor vehetők igénybe. A kedvezmény kupon tartalmazza a jelszót, amellyel a kedvezmény igénybe vehető, a kedvezmény mértékét százalékban vagy annak forintban meghatározott pontos összegét és a kedvezmény felhasználhatóságának határidejét.

Ha Vásárló a kedvezmény kuponban meghatározott határidőn belül vásárol a Webáruházban jelen ÁSZF rendelkezései szerint, és a megjegyzés rovatba beírja a hivatkozott jelszót, akkor a vásárlás végösszegéből érvényesíteni tudja a kuponban meghatározott kedvezményt, és a csökkentett vételáron veheti meg a terméket. Ebben az esetben a szerződés a felek között ezen a csökkentett vételáron jön létre.

Fizetés

A Weboldalon keresztül elküldött megrendelést visszaigazoló automatikus e-mail kiküldését követő 1 munkanap áll Vásárló rendelkezésére a vételárat Eladó számlájára utalni.

Előre utalás

Eladó utaláshoz szükséges adatai a következők:

Számlaszám: 10100826-08848600-01003008

Számlatulajdonos: Proelia Kft

Számlavezető bank neve: Budapest Bank

Banki átutalás esetén a csomag csak akkor kerül postázásra, ha az összeg beérkezett Eladó bankszámlaszámára. Postai szállítás esetén a postaköltségeket Vásárlónak a megrendeléskor előre kell kifizetnie.

Személyes átvétel

Előre egyeztetett időpontban a termék Eladó székhelyén (lásd: Lelőhely menüpont), vagy más, előre egyeztetett helyszínen személyesen átvehető. Ebben az esetben értelemszerűen szállítási díj nem kerül felszámításra.